Onze Haarstylisten

Onze Getalenteerde Haarstylisten

Claudia

Haar stylist (eigenaar)

Claudia is de eigenaresse van de kapsalon en is hier in november 2008 gestart. Vanaf haar 11de levensjaar had ze de passie om kapster te worden met haar eigen zaak, die ze vaak besprak met haar vader, haar grote voorbeeld wat betreft doorzetten en doen wat je graag wilt. Dat haar vader in 2007 overleed, maakte de drang en passie voor haar eigen zaak groter, en die passie heeft haar altijd overal doorheen gesleept. “Ook de zware corona tijd heeft mij sterker en mooier gemaakt en niet alleen mij maar het heeft ons kleine hechte team nog hechter gemaakt” aldus Claudia zelf.

Nynke

Haar stylist

Nynke is in 2012 bij Claudia begonnen, ze hebben eerder met elkaar gewerkt toen Claudia nog op school zat, en hier kwam een dream team uit. Ze denken hetzelfde, doen hetzelfde en houden van dezelfde dingen, en dus is Nynke de rechterhand van Claudia. Nynke woont in IJlst en heeft samen met haar man Marten 2 kinderen die inmiddels al volwassen zijn. Ze voelt goed aan wat iemand wil met het haar, en met haar 30 jaar ervaring is haar passie nog steeds met de vingers in het haar zitten.

Neeltje

Haar stylist

Neeltje is in 2019 bij het dream team gekomen en is een echte fries met het hart op de tong. Neeltje is met haar 35+ jaren een ouwe rot in het vak en niks is haar te gek, mocht ze minder ervaring hebben met een bepaald kapsel dan wil ze dit graag leren. “Je bent immers nooit te oud om te leren” aldus Neeltje Neeltje woont in IJlst met haar man Rinse Jilles en samen hebben ze 3 volwassen kinderen en inmiddels ook 2 klein kinderen waar ze maar al te graag over verteld want het is een trotse beppe.

Janny

Haar stylist

Janny is in 2019 begonnen met haar stage 1 dag in de week, al snel groeide dit uit tot een topper die ons dream team compleet maakte. Janny komt uit Workum waar ze thuis bij haar ouders woont samen met haar 4 broers. Ze is september 2023 begonnen met een hbo opleiding docent zorg en welzijn waardoor ze niet zoveel meer op de werkvloer te vinden is maar nog wel bij het dream team hoort. Janny is te vinden in de even weken op de zaterdag, en als het lukt naast school in de vakanties op andere dagen.

Openingstijden

Monday: Closed
Tuesday: 08:30 – 17:30
Wednesday: 08:30 – 13:30
Thursday: 08:30 – 17:30
Friday: 08:30 – 17:30
Saturday: 08:00 – 12:00
Sunday: Closed